top of page

Θέμα: Τρίτη ημέρα διαμαρτυρίας των Υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας έξω από το Υπ. Υγείας

Θέμα: Τρίτη ημέρα διαμαρτυρίας των Υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας έξω από το Υπουργείο Υγείας.


Σήμερα 16 Φεβρουαρίου 2022, 3η ημέρα διαμαρτυρίας των Υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας έξω από το Υπουργείο Υγείας. Το κίνημα ενισχύθηκε από το πανελλήνιο κάλεσμα της ΠΟΕΔΗΝ για τους συμβασιούχους.

Όλοι οι ομιλητές, μαζί και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Κος Μιχάλης Γιαννακός, συνηγόρησαν στην ανάγκη για κοινό αγώνα με σκοπό την αποτροπή κάθε πρόθεσης εκ μέρους της κυβέρνησης για απολύσεις στο χώρο της Δημόσιας υγείας.


Η σημερινή ημέρα χαρακτηρίστηκε ιδιαιτέρως από αγωνιστικό παλμό!


Το υπουργείο υγείας δέχθηκε πλήγμα από την δημιουργία κοινού μετώπου των εργαζομένων! Όσοι βρέθηκαν στο σημείο, με την βροντερή παρουσία και αγωνιστικότητα τους, διεμήνυσαν στον υπουργό ότι δεν πρόκειται να γίνει δεκτή καμία απόλυση εργαζομένου και ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα αντισταθούμε σε κάθε πρόθεση του υπουργείου για απολύσεις και συρρίκνωση του ήδη αποδυναμωμένου από την πολιτική διαχείριση, Ε.Σ.Υ.


Η δυναμική απαίτηση των διαμαρτυρομένων σήμερα, δεν αφήνει κανένα περιθώριο στον υπουργό να συζητάει για απολύσεις, παρά μόνο για την άμεση επιστροφή των ευρισκομένων σε αναστολή υγειονομικών στην εργασία τους!

Συνεχίζουμε να παραμένουμε εδώ, ως "το προγεφύρωμα" των υπερασπιστών των δημοκρατικών δικαιωμάτων και της Δημόσιας υγείας, τα οποία με το πρόσχημα της "πανδημίας" δέχονται επίθεση!


Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να ενώσουν τις φωνές τους με την δική μας!

Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε!

Μετά τιμής

Οι Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας απ' όλη την Ελλάδα


--

Υγειονομικοί κατά της ΥποχρεωτικότηταςΔίκτυο 36 Νοσοκομείων/Δομών Υγείας Αττικής και ΕΚΑΒ Αθηνών

bottom of page