top of page

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΥ-2η Εκδίκαση αναστολών εργασίας από το ΣΤΕ για υγειονομικούς 06/10/22




Στο ίδιο έργο θεατές για δεύτερη φορά, ας είναι η τελευταία.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 9 π.μ. πάρεβρεθηκαμε έξω από το ΣτΕ κατά την εκδίκαση εκ νέου της προσφυγής του δευτεροβάθμιου οργάνου που μας εκπροσωπεί για την αντισυνταγματικότητα της αναστολής εργασίας που αυθαίρετα επέβαλε το Υπουργείο Υγείας. Ημασταν εκεί για εμάς και για τα Παιδιά μας, ζητώντας Δικαίωση από τους Δικαστές που θα δικάσουν την υπόθεση. Δικαίωση για την οποία είμαστε πλέον βέβαιοι, αφού μετά την αλλαγή των επιδημιολογικών δεδομένων και το άνοιγμα τουρισμού, γηπέδων, συναυλιών, μπουζουκιών και κάθε άλλης δραστηριότητας, δεν υφίσταται πλέον κανένας λόγος για την συνέχιση των παράνομων αναστολών και την συνέχιση του βασανισμού ημών και των οικογενειών μας.

Πλέον έχει καταπέσει κάθε επιχείρημα για τη συνέχιση των αναστολών μας, αφού το Υπουργείο συνειδητά δεν απέστειλε ποτέ τα επίσημα στοιχεία που είχε ζητήσει το ΣτΕ κατά την προηγούμενη Δικάσιμο, έγκυρες έρευνες αποκαλύπτουν τόσο τις παρενέργειες των εμβολίων όσο και την αναποτελεσματικότητα αυτών ενώ πλέον η ραγδαία αύξηση των θανάτων(σε σύγκριση με προηγούμενα έτη) στο αποδυναμωμένο ΕΣΥ καταδεικνύει το πόσο απαραίτητη είναι η επιστροφή μας.



Είμαστε εδώ όρθιοι και δυνατοί, ένα χρόνο μετά έχοντας στις πλάτες χιλιάδες ώρες αναστολής και τις οικογένειές μας, με την ελπίδα ότι κάθε μέρα που περνάει θα είναι και η τελευταία στο μαρτύριό μας, κάθε μέρα που ξημερώνει θα είναι αυτή που θα μας δώσει το εισιτήριο για την επιστροφή στη Ζωή. Παραμερίζουμε κάθε πικρία προς οποιονδήποτε δεν μας στήριξε ή μας πρόδωσε και ήρθαμε όλοι στο ΣτΕ.



Είναι η ώρα της μάχης και δεν πρέπει να λείψει κανένας.

ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΙΠΕΙ. Η δικαίωση πλησιάζει και στείλαμε νέο μήνυμα έξω από το ΣτΕ ότι είμαστε πιο αποφασισμένοι και πιο αλύγιστοι από ποτέ.

ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!


Δεν υποχωρούμε και θα δικαιωθούμε.


Δ.Σ

Πανελλήνιας ομάδας επαγγελματιών υγείας



bottom of page