top of page

Εξώδικη δήλωση - διαμαρτυρία-πρόσκληση των ιατρών Αργύρη Νταλιάνη & Ζήση Δεληχά

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Αργύρη Νταλιάνη, Καρδιολόγου σε αναστολή

Ζήση Δεληχά, Πυρηνικού Ιατρού σε αναστολή


ΠΡΟΣ


1) Τους υπευθύνους του διαδικτυακού ιστότοπου «ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ», και

2) Την κα Σούφλη, υπεύθυνη δημοσίευσης του από 22/12/2021 άρθρου με τίτλο: ‘ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Π.Ο.Ε.Υ. - ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ; ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΧΑΡΙΤ ΜΠΑΚΝΤΙ!’


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Σε απάντηση του ανωτέρω δημοσιεύματος σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα :

Για την δημόσια εκδήλωση της 19ης/12/2021 υπήρξε πρόσκληση προς τους πολίτες εκ μέρους του Συντονιστικού Οργάνου ‘Υγειονομικοί Κατά της Υποχρεωτικότητας’ από 31 Νοσοκομεία/Δομές Υγείας και ΕΚΑΒ Αττικής, του οποίου τυγχάνουμε μέλη και εκπρόσωποι, με αναρτήσεις αφισών, στις οποίες το όνομα του Καθηγητή κου S. Bakhdi συγκαταλεγόταν ως ενός εκ των (πολλών και αξιόλογων) ομιλητών. Επομένως, η εκδήλωση δεν ήταν εστιασμένη αποκλειστικά και μόνον στο πρόσωπο αυτού του ομιλητή, ούτε η εκδήλωση έγινε προς τιμήν του και μόνον, όπως αναληθώς ισχυρίζεστε με το εν λόγω άρθρο σας.

Περαιτέρω, προχωρήσατε στην ανάρτηση αυτού του άκρως αναληθούς, προσβλητικού και συκοφαντικά δυσφημιστικού για τον αγώνα μας υπέρ της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της δημόσιας υγείας άρθρου, αλλά και εναντίον μας προσωπικά, χωρίς να αναφέρετε πόθεν είχατε την πληροφόρηση ότι εμείς προσωπικά, ως υπεύθυνοι της συγκεκριμένης εκδήλωσης, δήθεν ενεργήσαμε δόλια, αφού δίνετε την αναληθή εντύπωση στους αναγνώστες σας ότι αν και δεν είχαμε σκοπό να έχουμε τον Καθηγητή κο S. Bakhdi ως ομιλητή, προσποιηθήκαμε δήθεν ότι αυτό θα συμβεί, προκειμένου ο Ελληνικός Λαός να «εξαπατηθεί» και να προσέλθει στην εκδήλωση όπως ισχυρίζεστε.

Εντελώς παρεμπιπτόντως, σας ενημερώνουμε (και στην κατοχή μας υπάρχουν οι σχετικές αποδείξεις) ότι για λόγους που ανάγονται αποκλειστικά σε κώλυμα του Καθηγητή κου S. Bakhdi κατέστη αδύνατον εκείνος να απευθύνει κάποιο μήνυμα στο συγκεντρωμένο πλήθος μέσω skype, όπως είχε προσυμφωνηθεί μεταξύ μας. Για το γεγονός αυτό βέβαια ούτε ευθυνόμαστε οι διοργανωτές, ούτε και είναι ασύνηθες σε παρόμοιες εκδηλώσεις.

Ως εκ των ανωτέρω, διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για το ανακριβές και άκρως προσβλητικό για τον αγώνα μας και για το πρόσωπό μας άρθρο που δημοσιεύσατε, αναπόδεικτα και αναληθώς, κατά προφανή παράβαση των κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Σας δηλώνουμε ότι, εάν εντός 24ωρου δεν ανακαλέσετε τους βαρείς και άμετρους χαρακτηρισμούς τους οποίους χρησιμοποιήσατε για την σπίλωση της υπόληψής μας και εν γένει για την αμαύρωση του αγώνα μας, θα προβούμε σε κάθε νόμιμο μέσο για την αποκατάσταση της ζημίας που υπεστήκαμε εξαιτίας σας, τόσο ως πρόσωπα όσο και ως οργάνωση.

Κυρίως όμως θα δημοσιεύσουμε την παρούσα ώστε ο Ελληνικός Λαός, για τον οποίο υποκριτικά «κόπτεσθε», να λάβει γνώση ότι, με πρόθεση και με κίνητρα εντελώς παρεξηγήσιμα, σπιλώνετε την τιμή, υπόληψη και αξιοπρέπεια ανθρώπων που αγωνίζονται με τεράστιο προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό και κοινωνικό τίμημα για υπέρτατα κοινωνικά αγαθά.

Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2021

Οι εξωδίκως δηλούντες-καλούντες-διαμαρτυρόμενοι

















bottom of page