top of page

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 04.12.21- ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ




Δελτίο Τύπου

Ευχαριστούμε θερμά.

Όταν το σύστημα σου στήνει συνεχώς εμπόδια και παγίδες προκειμένου να σε αποτρέψει από τους στόχους σου και να σε αποπροσανατολίσει, αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να παραμένεις προσηλωμένος στο στόχο και όχι να ορμάς με το κεφάλι μπροστά καταπάνω στο σύστημα.

Αυτό περιμένουν από σένα για να σε εκμηδενίσουν. Τη λάθος κίνηση.

Με πρόσχημα την επίσκεψη του Πάπα, η αστυνομία με ονομαστική ανακοίνωση, μας απαγόρευσε την καθιερωμένη πλέον συνάντηση στο Πάρκο Ελευθερίας. Το Δίκτυο Υγειονομικών κατά της Υποχρεωτικότητας με ομόφωνη απόφαση, κατέληξε στην αλλαγή του χώρου συγκέντρωσης, έξω από τα όρια των μέτρων απαγόρευσης της αστυνομίας, μεταφέροντας τη συγκέντρωση στο σταθμό ΗΣΑΠ του Θησείου, αναδεικνύοντας έτσι την ετοιμότητα του Δικτύου των υγειονομικών να αντιμετωπίζει τα εμπόδια που βάζουν στο δρόμο του με συνετό και έξυπνο τρόπο.

Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας. Η συγκέντρωση ήταν μαζική παρά το γεγονός ότι οι βασικοί σταθμοί μετεπιβίβασης έκλεισαν κατόπιν αναγγελίας, κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής, προκειμένου να αποτραπεί η συρροή του κόσμου.

Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι το σύστημα ασχολείται τόσο εντατικά μαζί μας.

Ενημερώνουμε επίσης όποιον ενδεχομένως θεωρεί ότι τον αφορά, ότι ακόμα και κάποιες προσπάθειες προβοκάτσιας με δικαιολογία τη ματαίωση των ομιλιών συγκεκριμένων προσκεκλημένων από πολιτικούς χώρους οι οποίοι προσκλήθηκαν και αποδέχθηκαν να απευθύνουν χαιρετισμό χωρίς την πολιτική τους ιδιότητα, δεν ευδοκίμησαν.

Το δίκτυο ξέρει να χειριστεί σωστά και τέτοιου είδους "καταστάσεις".

Να σημειώσουμε κλείνοντας ότι καθώς οι υγειονομικοί ενημερώθηκαν από την αστυνομία ότι απαγορεύτηκε ρητά σε αυτούς η καθιερωμένη μετά τις ομιλίες πορεία προς οιαδήποτε κατεύθυνση, η συγκέντρωση πήρε εν τέλει το χαρακτήρα ανοιχτής λαϊκής συνέλευσης όπου δόθηκε το βήμα για ομιλία σε όποιον το επιθυμούσε. Χάρη και σε αυτή την τροπή προέκυψε εν τέλει μία ατμόσφαιρα εκρηκτικά επαναστατική και ενθουσιώδης.

Κατόπιν της συμβολής της κυβέρνησης λοιπόν σε αυτήν την απρόσμενα τόσο επιτυχημένη συγκέντρωση, δεν μένει παρά να της εκφράσουμε για άλλη μία φορά τις θερμές μας ευχαριστίες.

Μετά τιμής

Οι Υγειονομικοί Υπάλληλοι κατά της Υποχρεωτικότητας

Δίκτυο 30 Νοσοκομείων/ Δομών Υγείας Αττικής και ΕΚΑΒ Αθήνας

bottom of page